[Home/Nieuws]  [Magazines]  [Meetings]  [Downloads]  [Redaktie]  [Geschiedenis]


Speciale Klaphek meeting met carnaval,

Omdat de eerstvolgende Klaphek meeting midden in de Carnavalsperiode valt is het idee opgevat om er een alternatieve bijeenkomst van te maken in het technologische centrum van ons land, temidden van het carnaval, genaamd Eindhoven (of op dat moment Lampegat). Tijd blijft gewoon 14:00, alleen is de plaats niet voor het GWK op Utrecht Centraal, maar voor het GWK op het station te Eindhoven. Van daaruit zullen we een hackers kroegentocht starten door de verschillende uitgaanscentra van die stad (stationskwartier, markt, stratumseind en wellicht zelfs het wilhelminaplein), liefst een "beetje" verkleed, maar een outfit als Larry Croft of Neo in The Matrix kan natuurlijk ook. Wellicht kunnen we voor het diner zelfs nog wat kaarten regelen voor de Haonehap (traditie van een van de lokale (elitaire) carnavalsverenigingen) maar daar moeten we wel erg snel bij zijn en ik ben niet van plan om het geld voor deze kaarten voor te schieten...

Dus laat even weten aan de redaktie of je interesse hebt om mee te doen en of je ook interesse hebt voor het diner (of dat de voorkeur uitgaat naar iets anders -- ook ik moet mijn kaarten nog regelen, maar de hap laat ik zelden schieten, gewoon omdat er altijd wel wat belachelijks gebeurt). In Eindhoven valt er met carnaval meestal voldoende te doen, dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. ;-)

Details op een rijtje:
Datum: 10 Februari 2002
Tijd: 14:00
Plaats: Eindhoven
Aanmelden: redaktie


De informatie in 't Klaphek dient slechts een educatief doel. Gebruik van deze informatie zou strafbaar kunnen zijn. De redaktie wijst iedere verantwoordelijkheid voor gebruik door lezers van de in 't Klaphek opgenomen informatie af. De mening van een auteur weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de mening van de redaktie of uitgever.