[Home/Nieuws]  [Magazines]  [Meetings]  [Downloads]  [Redaktie]  [Geschiedenis]


Klaphek Meetings

Every second sunday of the month 't Klaphek organizes a meeting at the meeting point of the central station of Utrecht, the Netherlands. Everyone interested in hacking related subjects is welcome to show up. These meetings are similair to the 2600 meetings. We meet around 14:00 (2pm) in front of the GWK-office monthly. We hope to see you there!

De volgende meeting zal plaatsvinden op Zondag 8 februari!

The Next meeting will be on Sunday the 8th of February!

Beste hacker/phreaker,

't Klaphek organiseert elke maand een meeting voor haar lezers. Een ieder die geinteresseerd is in de bezigheden van 't Klaphek is van harte welkom! Of je jezelf nu een hacker, security expert, phreaker, nerd, geek, of nieuwsgierige techneut noemt en je wilt ook wel eens wat anders dan altijd maar via het toetsenbord te communiceren over de onderwerpen die jouw bezig houden of je voelt je gewoon thuis tussen al die vreemde figuren? Kom dan naar een Klaphek Meeting op het Centraal Station te Utrecht. Neem je gezonde verstand en een dosis intelligentie mee, dan wordt het vast weer gezellig.

Dus gewoon op dat groepje "verdachte" personen aflopen. Zij zijn er ook alleen maar om elkaar een keer te ontmoeten en wat informatie uit te wisselen of te discussieren over onderwerpen die hen bezighouden. 't Klaphek hoopt dat hieruit enkele interessante projecten voortvloeien, en wil lezers aanzetten tot het schrijven van artikelen. Uiteraard is een gezellige middag met mensen met dezelfde interesses ook altijd erg leuk.

Wij verzamelen dus elke 2e zondag van de maand om 14:00 voor het GWK in de stationshal. Van hieruit zullen wij bekijken wat we gaan doen. Afhankelijk van de grote van de groep kunnen wij beslissen om de stad in te gaan.

fotos van afgelope meetings zijn te vinden op: http://photo.expr42.net/klaphek/ en http://www.mostly-harmless.nl/gallery/Meetings

Komt Allen!

De Redaktie


De informatie in 't Klaphek dient slechts een educatief doel. Gebruik van deze informatie zou strafbaar kunnen zijn. De redaktie wijst iedere verantwoordelijkheid voor gebruik door lezers van de in 't Klaphek opgenomen informatie af. De mening van een auteur weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de mening van de redaktie of uitgever.